Ardahan donuyor

Soğuk hava Ardahan’da hayatı neredeyse tutsak aldı. Akşam saatlerinde etkisini daha da arttıran soğuk hava sebebiyle ırk yalnızca ihtiyaçlarını gidermek için dışarı çıkabiliyor.

“HER TARAF BUZ KESTİ”

Soğukta kaş ve kirpiklerin iyice donduğu ve işlerinin düştüğünü söyleyen vatandaşlar, “Maalesef Doğu Anadolu bölgesinin kuzey doğusu ve en soğuk ili, güneşin ilk doğduğu, ilk battığı ve maalesef iklimi soğuk ilinde yaşıyoruz. hemen doğrusu olağanüstü bir hal yaşar durumundayız. Her taraf buz kesmiş, ama ne yapalım vatandır, memlekettir, seviyoruz ve seveceğiz” dedi.

Ardahan donuyor

“YÜZÜMÜZ, GÖZÜMÜZ DONDU”

Soğuktan yüzünün en ince ayrıntısına kadar donduğunu söyleyen bir vatandaş ise, “Fazla soğuk ve soğuktan yüzümüz, gözümüz dondu. Haberlerde eksi 28 olarak söyleniyor ama şimdi eksi 40’ı yaşıyoruz. İşimizden nedeniyle Ardahan’a geldik, işimiz olmazsa gelmeyecektik. Fazla güç koşullar altında yaşıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Ardahan donuyor

SICAKLIK EKSİ 39 DERECEYE DÜŞTÜ

Gece en az hava sıcaklığı sıfırın aşağı olmak üzere Ardahan’da 39, Göle’de 37, Hanak’ta 31, Çıldır’da 34, Posof’ta 18 ve Damal’da 25 derece olarak kaydedildi.

Ardahan donuyor

Ardahan donuyor

Ardahan donuyor

Ardahan donuyor

Ardahan donuyor

Yorum bırakın